Jag , Eva Sundén, startade för ca 20 år sedan företaget ”Insikten” och har sedan dess arbetat med att sprida kunskap om hur du når kraft, balans & harmoni i en tillvaro där stress & påverkan utifrån ständigt är med oss.

Insikte drivs av Eva Sundén

Mina kunskaper i Ayur-veda, Aromaterapi, Massage, Healing & Meditation använder jag mig av för att få mina kunder att må bra, att finna det enkla och naturliga, för att kunnas njuta & känna glädje i livet.

När du kommer till mig vill jag att du ska känna att tiden står stilla en stund och att din hälsa & ditt välmående står i centrum.

Du kan komma till mig tisdagar på härliga Yogaroom. Där kan du njuta av din behandling & har sedan tillgång till omklädning, duschar & att sitta och slappna av med en kopp te efteråt. Du kan även kombinera med ett yogapass och ta en halvdag själv eller tillsammans med en vän.

Övriga dagar kan du boka behandling hemma hos mig Gräppås, Vallda i enklare behandlingsrum. Jag har 20% rabatt på ordinarie priser vid bokning i Vallda. Alla behandlingar kan bokas via Boka direkt, men tänk på att söka på Insikten/Yogaroom respektive Insikten/Vallda när du bokar. OBS! behandlingar ej för hundallergiker då hund har vistats i lokalerna.

Vill du meditera gå på kurs i aromaterapi, ayur-veda, healing osv gå in och läs programmet.

Kan även tänka mig att åka till företag eller grupper för att föreläsa om Ayur-veda eller Aromaterapi.


Nyhetsbrev - jan/feb”Skål för ett nytt år och en ny chans för oss att göra det rätt” Oprah Winfrey

Ja, varför har vi egentligen livet indelat i tid? nytt år, ny månad, vecka osv. Jag tänker att vi har ett behov att strukturera upp livet och tillvaron. Nyårslöften kan lätt bli lite negativt laddade, men jag tror ändå att det kan vara bra att tänka till när man ser tillbaka på det gångna året. Fundera på om man skulle vilja göra något annorlunda det nya året och vad som varit bra, som man vill fortsätta med.

Några idéer som jag hört av vänner som har tilltalat mig och som kanske kan vara något för dig också är följande:

Bucketlist för året, saker som du vill göra under året. Det kan vara bra att dela upp listan t ex på följande sätt: En större händelse, som jag vill göra en gång det här året, kanske en resa, jag har bokat Island, ska bli så spännande. Du kan sedan dela upp listan i halvår, månad, vecka och dagligen. Vad vill du få in som du gör varje dag? Själv tänker jag att jag vill göra något som är bra för min hälsa, en stund ska vara min kropp & själs varje dag. Jag ska varva mellan motion/träning och meditation eller både och de dagar jag hinner. En gång i veckan vill jag göra något som är roligt och får mig att skratta, det kan vara träffa en vän, gå på bio/teater, se en rolig film på TV, lyssna på ett föredrag, läsa en bra bok. Månadsvis vill jag gå på något lyxigt, behandling, klippa mig eller åka på Spa och halvårsvis gå någon utbildning/kurs som inspirerar mig.

Jaga inte någon annans drömmar eller tänkt ut något för att imponera på andra. Försök att undvika att det blir en lista som blir materiell med saker du ska köpa, utan försök hitta vad som är dina drömmar. Min lista ska inte vara din lista, utan komponera din alldeles egna, mina tankar var lite för att inspirera dig att komma igång.

Den andra idén jag tänkt att genomföra är att ha en vacker burk där man stoppar ner en lapp varje gång man har gjort något som har varit givande, kul, inspirerande som har gjort mig lycklig. Vid årets slut öppnar man burken och läser lapparna och upplever och minns allt det härliga som man gjort. Vissa saker kanske du känner att det här vill jag ta med mig till nästa år också.

Jag hoppas att något av det som jag har på programmet är något som du vill ha med på din lista. Jag bifogar en fil med Vt program, närmast på gång är Kurs, start mån 25/1 4 ggr Meditation/Mindfullness med Guidad meditation, andningsövningar, genomgång hur vi kan använda oss av våra sinnen för att bli mer medvetet närvarande, tips från aromaterapi och ayurveda. Vill du vara med så hör av dig snarast, pris 1000 kr.

läs hela månadsbrevet här »

Hjärtligt välkommen in!

Om du vill ha vår och höstprogram, månadsbrevet och tillfälliga erbjudande på din mailadress, hör av dig på info@insikten.net.