Intuitiv Healing

 


Reiki som står för universell energi är stärkande och vitaliserande för kroppen. Den hjälper dig att bli medveten
om din intuition och kan hjälpa dig att ändra tankemönster och föreställningar. Detta ger dig möjlighet att lämna

gammalt "skräp" bakom dig och öppna upp för en ny mer positiv livssyn. Energiblockeringar som uppkommit av innehållna känslor och därigenom skapat ett stopp i flödet av livsglädjen kan lösas upp under behandlingen.

Då vi alla är unika och bär med oss olika saker genom livet upplever varje människa en reikibehandling på sitt eget sätt, gemensamt är dock att den leder oss vidare framåt på vår väg.

Ca 1 timmes behandling

Boka tid

Dipl. Reikimaster - Eva Sundén

Reikikurser

Vill du lära dig Reikihealing, denna underbart användbara metod som kan användas av alla.

Steg 1
Denna kurs är för alla som har intresse av att träna upp sin intuition. En metod för att öka sin energi och ett redskap till avslappning. På kursen öppnas din ”reikikanal” upp och en höjning av medvetandenivån sker. Genomgång av ”reikins” historia, chakra, handpositioner, användningssätt mm Metoden kan användas för både självhjälp och på andra människor och djur.

Inga förkunskaper krävs

Investering Kontakta mig för prisuppgifter.

Steg 2
Denna kurshelg inspirerar dig som gått första steget att utvecklas vidare, med hjälp av reikienergin. Vi lär oss symboler och tekniker som gör det möjligt att sända på distans. Vi jobbar mycket på det emotionella planet med att lösa de blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. För de flesta en omtumlande helg där du värderar om och går vidare. Distanshealing går att använda både på dig själv och andra, på djur och på situationer i ditt liv.

Investering: Kontakta mig för prisuppgifter.

Steg 3
Är uppdelat i tre delar om vardera en dag vardera.

  1. a. Denna kursdag är för dig som vill gå ytterligare ett steg vidare i din utveckling. Du lär dig mastersymbolerna, andlig kirurgi mm.

    Investering: Kontakta mig för prisuppgifter.

  2. b. Denna kursdag är för dig som bestämt dig för att du vill bli master och lära ut till andra. Du lär dig initieringarna och tränar inför att hålla kurser i reiki. Genomgång av praktiska uppgifter som du fått efter steg a.

    Investering: Kontakta mig för prisuppgifter.

  3. c. Du håller själv en reiki steg 1 kurs och jag är med som stöd och vägledning under kursen. Du är nu färdig master och får ditt reikimaster diplom och kan själv hålla kurser.

    Investering: Kontakta mig för prisuppgifter.

Individuella lösningar kan också ordnas efter överenskommelse med mig.

Kursledare: Eva Sundén - reikimaster med över 10 års erfarenhet av ”reiki”
 

Öronljusbehandling


Traditionell schamansk metod, med öronljusen som är tillverkade av bivax, traditionella indianska örter samt eteriska aroma essenser. Ger avkoppling, avspänning & frigör ny energi. Kan också hjälpa mot vaxproppar och tryck i öron & bihålor. Därefter följer en kort avslappnande ansiktsmassage.


Pris: 40 min

Terapeut: Eva Sundén

Natural treatments (mixad behandling)


Vi har alla en inneboende naturlig läkningskraft, som vi kan försöka skapa genom en miljö i och omkring oss som ger de bästa förutsättningarna.

Behandlingen utformas efter ditt unika behov . Jag använder mig av de olika redskap jag har genom min kunskap om aromaterapi, ayur-veda & healing. Du får aromamassage i kombination med healing och beröring av marmapunkterna. Du kan även få hjälp och tips om oljeblandningar och ayur-vediska örtpreparat som du kan använda dig av i din läkningsprocess.


Pris: 70 min

Boka tid
Terapeut: Eva Sundén

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor och bokning av tid till Insikten.

    Eva Sundén

0736-39 29 66

INSIKTEN

 Lyngfjällsvägen 16
 Telefon: 0736-39 29 66
 E-post: info@insikten.net